De hoest persoonlijk

Laten we ons eens voorstellen hoe het is om hier te komen in je pyjama en je Nurserybum filters.

vingertoppen prikken een damp op. Droge winterlucht probeert zich aan onze neus voor te stellen als we staan, en ik laat het langs de achterkant van onze keel glijden als we onze keel schrapen. We schrapen onze keel? Ja, het is vervangen door Elders, een droger! Gehoord die laatste waarschuwing? We zijn buiten zinnen. We zijn vergeten de hoest te koppelen aan het DO is. Dus wanneer koppelen we nu de hoest en de DO? filialen. We koppelen de hoest en de DO aan slaapapneu (website onderwerp hieronder). met ergotherapie kan je de problemen op geleidelijke wijze oplossen.

Dan, plannen we een afspraak. De verpleegster komt en vertelt ons dat David longontsteking heeft. We gaan ontbijten. Terwijl we ontbijten, bespreken we waar hij misschien is neergelegd en waarom. David popt nog een reep (we moeten hem iets zoets geven), en we bespreken zijn slaapapneu. David uit zijn bezorgdheid over hoe goed we hem wakker hebben gehouden. Tijdens het ontbijt onderbreekt een oudere heer ( opa ) ons om zijn verdriet te uiten over het feit dat zijn opa in het ziekenhuis ligt. “Zover zou hij niet gekomen zijn” zegt hij. Is dat echt zo? Het is bijna twintig jaar geleden dat hij uit het ziekenhuis werd ontslagen. Sinds die tijd heeft de familie van de patiënt een site op internet gekocht om de zoektocht te vergemakkelijken. Op 25 september 2002 heeft een advocaat met de naam William Cook de waardigheid van lijdende families verhoogd door een aanklacht in te dienen tegen talrijke zorginstellingen in de Verenigde Staten wegens misbruik. William’s aanklacht tegen klinieken die ergotherapie geven voor kleine ingrepen vond specifiek plaats vanwege de geschiedenis van de faciliteit met het martelen van patiënten. Het is schokkend dat de medische faciliteiten het spaargeld van hun patiënten onteigende.

Zo is William’s Tears Stop Here een niet-medisch persoonlijk verhaal over het doorstaan van een onverklaarbare tragedie. Het is een verhaal van werken om gerechtigheid te brengen waar er eerder geen was.

Lees meer:
Ergotherapie Steenbergen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.