Hoe bereid je je voor op je kraamzorg?

Wij zullen u helpen om op natuurlijke wijze zwanger te worden

Wij zullen u bij elke stap begeleiden tot uw baby geboren is. Ons hooggekwalificeerde team werkt momenteel met vrouwen die een geplande conceptie hebben in onze kraamkliniek.

Wij zullen u helpen om u aan te passen aan de veranderingen van uw zwangerschap

Wij doen alles wat in ons vermogen ligt om u volledig bewust te maken van de veranderingen in uw lichaam, met inbegrip van voeding en slaap, en de veranderingen die tijdens uw zwangerschap kunnen worden verwacht. We doen alles wat we kunnen vanaf de conceptie tot de geboorte en daarna. We besteden zelfs veel zorg aan een stressvrije bevalling!

Wij kunnen u ook betrouwbare informatie geven over uw gezondheid tijdens de zwangerschap

Dordrecht ligt aan de rand van de prachtige Zwentvallei op korte afstand van het spectaculaire beslissende dorp Meydotspieces. Dit is een landschap met veel bomen en zonder twijfel enkele van de mooist denkbare uitzichten. Hier vindt u een grote verscheidenheid aan bomen, variërend van oude eiken tot tulpenpopulieren. U kunt een wandeling maken door de vallei waar zoveel te zien is, of u kunt er de voorkeur aan geven mooie waterpaden te volgen die u door enkele van de meest schilderachtige gebieden voeren.

Waarom kiezen voor Dordrecht voor uw kraamzorg?

Het heeft inderdaad een prachtig landschap. We zitten vlak aan zee, dus het is een wandeling die je niet kunt overtreffen! Onze kraamzorg in Dordrecht omvat fysieke en emotionele ondersteuning voor moeder en baby, samen met aanmoediging om naar buiten te gaan in de frisse lucht!

Veel aanstaande ouders vinden dat de ervaring in onze kraamzorg tekort schiet, vooral in de cruciale eerste maanden tot de komst van de baby. Onze top-lijn kraamzorg in Dordrecht omvat alle aspecten die zorgen voor een ontspannen, voorspoedige en comfortabele zwangerschap en een voorspoedige bevalling en terugkeer in het moederschap.

De voorzieningen in ons multifunctioneel milieuziekenhuis omvatten:

  • ieufatige borstvoeders* oplichtende en geluid-aangedreven zuurstofpompen* tweeling kinderkamer* slagaders* laser-heeled kinderwagens* zwangerschaps lounges

U kunt van ons verwachten dat wij er voor u zijn, namens u gedurende het hele proces. Wij staan u graag te woord bij vragen, of u kunt er zelfs voor kiezen ons rechtstreeks te bellen.

Bij Motherhood Today zijn er waarschijnlijk meer moeders die zich op hun eerste baby voorbereiden! Er staan deskundigen op het gebied van vrouwelijke hygiëne voor je klaar die je kunnen vertellen wat je moet eten, hoe je je moet wassen en hoe je je klaar moet maken voor je bevalling. Hun deskundige hulp kan enorm nuttig zijn en kan je helpen de juiste zorgverlener te vinden voor jouw persoonlijke behoeften.

Meer lezen:

Verloskundigen Dordrecht

Verloskundigenpraktijk Dordrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.