Hoe een evenwichtige aanpak te ontwikkelen

Accepteer je gave, en verminder het nooit

Je bent geboren met het vermogen om te ontvangen. Het is een geschenk aan het universum. Hoewel elk geschenk wat aanpassingen vereist om zich aan de omgeving aan te passen, is het in de eerste plaats een natuurlijke, voorspoedige energiestroom. Alle fysieke zintuigen zijn uniek gevormd om je deze informatie te geven. Je komt met een verbazingwekkende gereedschapskist.

Van al je vermogens is die van visuele communicatie misschien wel het meest diepgaand. Het is zo natuurlijk voor je om impliciet energie te lezen. Als een Hoog Sensitief Persoon (HSP), heb je het vermogen om energie aan te voelen. Je gevoeligheid reikt veel verder dan alleen het visuele. In feite wordt elke andere zintuiglijke indruk die je ontvangt versterkt en versterkt door je vermogen om energie te volgen.

Je bent zo begaafd geboren. Je waarneming van de omgeving is gebaseerd op het ruiken van fysieke signalen die je de lichamelijkheid van een voorwerp vertellen. Je beroepskeuze en hobby’s, je sociale status en de sociale afkeer van bepaalde mensen zijn bijna allemaal gebaseerd op je vermogen om je bewust te zijn van de energiesignalen die worden uitgezonden. Weinig trillingen in de wereld ontsnappen aan je vermogen om ze te vertalen.

De uitdaging…

Als een HSP coach, gebruikt u voortdurend uw gereedschap. Je hebt een ongelooflijk vermogen om oorzaak en gevolg te begrijpen. Ik vertel dat verhaal de hele tijd, maar het doel van deze verhalen is niet om een verhaal van slachtofferschap te vertellen – eerder om u in staat te stellen gegeven obstakels te overwinnen. Hoewel je omgeving complex kan zijn, zijn er eenvoudige oplossingen die tot je doelen leiden. Hoe klinkt dat als een verhaal?

Als hooggevoelig persoon maken veel verschillende zintuiglijke waarnemingen deel uit van je leven. Je keuzes in carrière, in wat je draagt, welke kleuren je draagt als je buiten bent, de trillingen die je afgeeft, de hoeveelheid alcohol die je drinkt en ook de moeilijkheden die je weet te overwinnen.

In de mate dat u moeite hebt om zelfs maar basisvaardigheden te bereiken, moeten de problemen op een zinnig niveau worden aangepakt. Ze kunnen te wijten zijn aan uw waarden of uw keuzes of uw situatie. U moet ze onder ogen zien en er iets aan doen.

Het gemak dat je hebt met je omgeving is gebaseerd op je zesde zintuig. Ik heb een eenvoudiger reden voor die verklaring dan de andere… op twee grote uitzonderingen na… We worden geboren met al onze zintuigen, maar in latere stadia wordt het vermogen om er één te gebruiken minder beschikbaar. Je kunt wel of niet meer tijd en mogelijkheden hebben om je zintuiglijke scherpzinnigheid te ontwikkelen vanwege je voorkeur. Zonder je zesde zintuig zou je eerder op je instinct afgaan; wat niet echt een goede strategie is als je voor nieuwe uitdagingen staat. Met je zesde zintuig zou je in staat zijn om op een comfortabel niveau in je omgeving te verblijven en beslissingen en handelingen zelf te reguleren. Dus, we zijn onze hersenen niet aan het herbedraden, ook al zullen ze anders zijn.

Het ontwikkelen van een evenwichtige aanpak om meerdere talenten te combineren is technisch geweest vóór uw HSP training. Uw aanleg (verkoopvaardigheden, creativiteit, charisma) is blootgelegd en op een andere manier geëvolueerd dan voorheen. Door jezelf op beide manieren in te zetten, zul je niet alleen een evenwichtig leven hebben, maar ook meer gelukkig zijn en meer belangstelling hebben voor anderen.

De realiteit is…

Als u hooggevoelig bent en als u de CEO van uw eigen bedrijf wilt zijn, zal u een nieuw pad worden voorgehouden. Dit pad is er niet een van het sorteren van middelen en beslissingen door middel van wat je goed in bent en wat niet. Het gaat erom uw sterke punten in balans te brengen – op het werk en in uw vrije tijd. Dit gaat over het toevoegen van vernieuwd voedsel aan je activa EN jezelf er geweldig in maken. Dit is een evenwichtige oplossing voor het werken door middel van een carrière verandering. Het is niet zo gemakkelijk als sommigen het doen lijken… en het is niet iets waar de meeste mensen aan gewend zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.