Lichamelijk beperking Tilburg

Crossfit, Sport, Fitness, Training, Oefening, Atleet

Stel je voor dat je nooit om hulp hoeft te vragen!

Stelt u zich eens voor dat u nooit uw doktersafspraken mist of nooit uw training mist! U hoeft nooit meer bij uw arts in te checken. Als je een week pijn wilt hebben, ga je gang en rust uit. U zult sneller genezen door de instructies van uw arts op te volgen. Ik wil ook dat u weet dat een slechte prognose geen reden is om de Lichamelijk beperking voort te zetten. Als je je eenmaal goed voelt en resultaat hebt, stop dan niet!

Stel je voor dat je niet maanden hoeft te wachten om resultaten te zien!

Elke twee jaar wordt er een hele knie vervangen. Stelt u zich eens voor dat u geen twee weken werk of een game hoeft te missen! U hoeft geen afscheid te nemen van uw activiteiten. U zult zich beter voelen door actief te blijven en goed te eten!

Stelt u zich eens voor dat u niet buiten kunt zitten wanneer u dat wilt!

Stel je voor dat je die nare ziektes niet ophoest! Je hoeft je niet ellendig te voelen als je last hebt van astma of allergieën. Je hoeft je niet te schamen om je armen op te heffen! Stop met het kopen van die dure pijnstillers door ze niet te nemen! Jong en zin om in beweging te komen? Zoek iets leuks en anders om te doen, tv te kijken, naar de film te gaan en nog veel meer! Ga naar buiten en krijg een beetje zon! Vind uw volgende miljoen dollar idee!

Nu heb je een andere kijk op je leven en het is veel positiever. Krijg grip op je leven en je houding! Het is tijd om de toekomst in jouw handen te leggen en je leven tot een succes te maken!Je kunt ofwel nerveus worden en in je rolstoel blijven zitten, of je kunt in beweging komen en de toekomst om je heen voelen! Waar ben je bang voor? Waar ben je niet bang voor?

Ben je klaar om iets te veranderen? Ben je bereid om een ​​commitment aan te gaan? Als je niet bang bent voor wat je hebt en wat je kunt worden, sta dan op en begin! De enige die je kan helpen ben jij! iedereen zal je gewoon terugduwen.

Je gezonde kanAlleen jij kunt het maken! Grijp deze kans om te beslissen om gezond te zijn en dat kan! Geen gezondheidsprobleem! Geen medisch probleem! Geen probleem! Dit is mijn doel: een gezonder mens worden en een gezonder leven voor mezelf leiden. Wat gaat het worden? Ik ben zo vaak in mijn situatie geweest met andere mensen om me heen dat ik niet begreep wat ze doormaakten. Ik heb altijd gedacht dat het gewoon "allemaal in mijn hoofd" is. Dat is geen excuus. Ik heb een vrouw en vier kinderen, ik moet rekeningen betalen, ik heb een carrière te runnen, ik heb een gezin om voor te zorgen. Waarom neemt u niet de kans om één verandering aan te brengen die uw leven zal veranderen! Laten we dit gebruiken als een kans om voor onszelf te gaan zorgen. Nu is het moment. Laten we besluiten om voor onszelf te zorgen en een verandering aan te brengen!

Uw Smile-kind is het belangrijkste!

Je bent het waard! Je bent een sprankelende sprankelende diamant te midden van een zee van negativiteit. Als ik echt een dollar zou krijgen voor elke keer dat ik een kind of jongvolwassene heb horen zeggen: "Ik wou dat ik groter was", zou ik rijk zijn! Ik weet het, want ik heb het ook al te vaak gezegd! De moeite waard! Nu zijn we hier vandaag om voor JOU te zorgen. Niemand anders is dat. We gaan niet wachten en onze ouders zien sterven omdat ze niet voor ons hebben gezorgd. Niet meer! We gaan allemaal in vorm komen en we gaan gedijen! Niet meer van dit "kan niet ontbijten" "het is te druk" "werk is zo stressvol" "huizen zijn zo onpraktisch" "steden stinken zo" "drugs zijn zo duur" of "ik wil normaal zijn. wil nu normaal zijn!" We gaan allemaal strijden voor een gezondere toekomst.

Was die mond! Gooi het er uit! En STOP met lezen! U kunt genieten van een goed boek, maar blijf daar niet zitten en vertel er verhalen over. Daar zijn mensen niet voor! Nu je me in orde hebt gebracht, laten we ingaan op de kleine details en oh-oh-mijn-god-het is angstaanjagend. Je geest stelt zich het tafereel voor: je staat bij de bushalte, wachtend op de bus, en er komen twee gedempte geluiden uit de bovenleiding. Het probeert schattig te zijn, maar je weet dat het niet zo is. Daarom moet je die geluiden elimineren. Ze triggeren je stresscentrum rat Haat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.