Sena zorg

Verpleeghuizen
SeNa Zorg is gespecialiseerd in het verlenen van verpleegkundige zorg. Wij doen dit door ons aan te sluiten bij het zeer succesvolle lokale netwerk van Verzorgingshuizen die gespecialiseerd zijn in residentiële zorg. Door onze ligging kunnen wij zeer dicht bij alle plaatselijke verzorgingshuizen zijn en de moeilijkheden ondervangen die sommige bewoners kunnen ondervinden. Se Na Zorg kan bogen op een grote professionele ervaring in ondersteunde zorg en thuiszorg. Ons verpleegkundig team kan u individuele, gedeelde of gecombineerde verpleegkundige zorg bieden; en als u langdurige verpleegkundige zorg nodig heeft, bieden wij die ook.

Wij zijn verheugd opdrachten te kunnen uitvoeren in de volgende plaatsen: – De V-ketens, kleuterscholen, scholen, kindertehuizen, tehuizen voor residentiële zorg; en op voorwaarde dat u bereid bent deel uit te maken van het gecontracteerde verpleegkundig team van Se Na Zorg, kunnen wij u in dienst nemen als privé-verpleegkundige.

Als het gaat om ouderenzorg, kan Se Na Zorg helpen. Wij weten hoe uw bejaarde ouder zich voelt, en kunnen u persoonlijke zorg en hulp bieden. In veel gevallen is Se Na Zorg niet in staat om verpleegkundige zorg te regelen, maar wij spannen ons toch in om particuliere verpleegkundige zorg te ontdekken.

Er zijn een heleboel geweldige verpleegkundige diensten beschikbaar. Wij bieden ook een aantal andere diensten aan. Deze variëren van dringende medische noodgevallen tot boodschappendiensten, medische en tandheelkundige zorg en andere gespecialiseerde zorg, en een selectie van persoonlijke verzorgingsdiensten. Als u naar een dokter of een kliniek moet, kijk dan eens naar onze diensten om te zien wat wij u kunnen bieden.

Lees meer:
Zorg op maat Tilburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.