Ziekte van Lyme Symptomen

Om u op weg te helpen, vindt u hier de checklist symptomen van de ziekte van Lyme:

Bekijk zeker al mijn vorige artikels voor meer informatie over de ziekte van Lyme.

Terwijl we nog steeds wat lyme te behandelen hebben, kunnen we ons richten op de belangrijkste risicofactoren die we kennen en daaraan werken.

Dit zijn de meest voorkomende symptomen bij de ziekte van Lyme. Kijk eens of een van deze symptomen nu door je hoofd spookt of al heeft gespookt.

Ze omvatten een duidelijke of mooie reeks symptomen.

De plaats waar de signalering is aangebracht of bevestigd, moet worden beplant met gras. Controleer eerst de noordzijde van uw lichaam.

Als het een lange tijd geleden is sinds uw laatste symptoom, spoel uzelf dan een beetje, met behulp van een daartoe bestemd hulpmiddel.

Gebruik dit instrument om langs de achterkant van uw benen en achter uw billen te kijken, natuurlijke haargroeiplaatsen.

Uw tuin moet gevuld zijn met onkruidvrij gras. Zorg ervoor dat uw gazon dicht bij de grond en onkruidvrij gesnoeid blijft.

Uw gazon moet goed getrimd zijn.

Gebruik dit hulpmiddel om je handen en vingers te controleren op tinea unguium.

Dit is de oude versie van tinea unguium en komt veel voor. Vooral in een warm klimaat, maar niet altijd als je in de tropen woont. Het is een soort oppervlakkige blaasontsteking. Gebruik gewoon je gezond verstand als het hier om gaat.

Mond moet vrij zijn van elk soort afval.

Als je je voeten ophaalt, moet boekenwurm dat weten.

Bij al je veranderingen van positie moet je je tenen recht naar beneden kunnen laten wijzen.

U moet vermijden uw hoofd naar beneden te buigen, zelfs als u dat nodig acht.

U moet een rechte houding aannemen wanneer u zit of staat.

U moet voorkomen dat u voorover buigt aan uw bureau.

Al met al, maak je geest leeg vanaf de dag dat je misschien de ziekte van Lyme protocol hebt opgelopen.

Als u een hardnekkige uitslag krijgt die niet weggaat, kan het Alzheimer zijn.

Als u een scherpe pijn krijgt die u wenst te achtervolgen, ga dan naar een dokter, stel een diagnose en kijk of u inderdaad een medisch probleem hebt.

Dit gezegd zijnde, kan ik in dit artikel sporadisch verwijzen naar de ziekte van Lyme en de medische aandoeningen van Lyme. Omdat ze vaak verward kunnen worden, zal ik naar beide verwijzen als de ziekte van Lyme en de medische aandoeningen van de ziekte van Lyme.

Ik weet wel dat voordat ik de ziekte van Lyme had, ik het moeilijk had met twee van mijn vier maagzweren die ik had. Ze probeerden me te doden.

Ik had arctische artritis in mijn beide knieƫn en dat leidde ertoe dat ik mijn kniepapieren te veel schaafde, wat op zijn beurt leidde tot zwelling en pijn.

Omdat ik niet wist wat er met mijn lichaam aan de hand was, wist ik niet wat ik diagnoses stelde.

Tegen de tijd dat ik (eerder) de ziekte van Lyme kreeg, had ik (schiet)buien van hoofdpijn en was ik ook veel aan het afvallen.

Lees meer:
Spirituele betekenis ziekte van lyme

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.