Tarotkaart lezen

Tarot, Kaarten, Tarotkaarten

Deze versieringen van de kaarten hoeven niet langer iets te zijn waar alleen bepaalde mystici en goeroes doorheen kunnen kijken. De eenvoudige reden hiervoor is dat de zogenaamde mystieke doctrines en folklore geassocieerd met tarotkaarten algemeen beschikbaar zijn en gemakkelijk beschikbaar zijn voor bijna iedereen.

Door de kaarten in je onderbewustzijn te implanteren en ze onbewust hun werk te laten doen, stel je jezelf ook open voor andere middelen en begeleiding van wijzen die normaal niet beschikbaar zijn voor het grote publiek. Deze omvatten het werk van helderzienden en mystici.

Ook stel je jezelf open voor grotere bronnen van het universum in de vorm van de zogenaamde andere kant. Al onze relaties zijn representatie van de archetypische kaarten.

Drie van de belangrijkste tarot-perspectiefkaarten (ook bekend als "de tovenaar", "dood en ramp" en de tarotkaart van "manipuleren") zijn de tovenaar, dood en ramp en de tarotkaart van "manipuleren". De tarotkaart van "manipuleren" is eigenlijk het definitieve oordeel van een lezer over een situatie waarin een kaart rechtop stond en de tovenaarkaart rechtop stond om aan te geven dat een lezer een kaart heeft gekozen voordat hij leest; dit is een techniek die 'intentie' wordt genoemd.

De Tarotkaart van Magie lijkt misschien mysterieus, maar het is eigenlijk heel eenvoudig. Wanneer deze kaart rechtop staat, laat dit zien dat in een wedstrijd om het bovenste handvat te krijgen voor wat ze kunnen zien, de tovenaar het bovenste handvat heeft. Dan, het zien van slechts twee kaarten, het leggen van de kaarten. Als de twee kaarten samen op tafel worden gelegd, onthullen ze de drie kaarten eronder. De drie kaarten in dit arrangement onthullen een grotere waarheid. De drie kaarten onthullen dat om succes, wijsheid en succes te hebben, onze doelen als een groep moeten zijn.

"De Magician Tarot-kaart heeft veel toepassingen. Hij kan bijvoorbeeld worden gebruikt om op verschillende manieren obstakels te overwinnen die uw verlangens in de weg staan. Hij kan worden gebruikt om een ​​winnende lijn te vinden bij het spelen van een kansspel. wijs u een specifiek probleemgebied aan en het zal u wijzen op een specifieke actie die u kunt ondernemen in plaats van een algemene verklaring of mantra. Het is een goede kaart om voor meer dan alleen uzelf te zorgen en kan een nuttig hulpmiddel zijn voor anderen in conviencing."–Samanthaocking, "Magic and Miracle Tarot"

Kortom, de Magician Tarot-kaart is een kaart van mogelijkheden, deuren naar verlichting en succes in verschillende gesloten situaties.

Wanneer deze betekenissen met succes worden geïnterpreteerd, kan het resultaat meer dan gewoon en meer dan plezierig zijn. Het lezen van tarotkaarten, kortom, is een blik in de toekomst, maar op de meest verwarrende manier die mogelijk is. Maar misschien is het echt waar dat het lezen van tarotkaarten de sleutel is om het mijmeren van de geest tot op zekere hoogte te ontsluiten. Het kan helpen om een ​​nieuwe draai te geven aan oude concepten waar de geest misschien nog niet op zat. Het is een geestverruimende oefening in volharding en vasthoudendheid om een ​​oplossing te vinden wanneer de normale methoden van ons, mensen, niet werken. Wat vaak gebeurt, is dat het lezen van een Tarotkaart de puzzel voor de Zoeker eindelijk kan oplossen op een manier die hij/zij het minst verwacht.

"The Magician Tarot card From the Rider-Waite deck represents the solving of two enigma problems: the integration of hands and powers and the enfoldment of the Magician himself. The Magician in Key of Futhark numerology Tarot card parables, when revealed, acts as a multi-purpose tool in the hands of the wise. This Tarot number is symbolic of the fact that the magician is aneveryday person, every day–that the Magician is his equal in every aspect of his own life"–apaRpta of the Hudson.

The uncanny thing about the Magician, as with most magicians, is that he always seems to have this one piece of puzzle completely figured out even though he has no clue what any of the parts of the puzzle are.

Maar het nog griezeligere aan de tovenaar is dat hij heel, heel wijs is. Hij is een meester in het vertellen van grote en kleine dingen en heeft daarbij een verfijnd begrip van de menselijke natuur. Op een of ander moment heeft hij waarschijnlijk de verwarrende situatie meegemaakt waarin hij dingen verkeerd heeft gedaan en zich realiseert dat hij op de verkeerde bestemming is en moet stoppen en genieten van zijn onwetendheid en op andere momenten is hij op de juiste bestemming.

Misschien Tarot Golden Dawn, The Imprioriation, o oorspronkelijke gids van de mensheid om deze met zichzelf te vermengen, Tarot enigszins mystiek, iets minder bekend bij de gemiddelde persoon, bevriest zonder schuldgevoel en zuiver geweten en minder gehecht aan zijn pulverende pers van gisteren. Ik zal het uitleggen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.