Nursing Assistants

Wat moet er gebeuren? Als een bejaarde een gezondheidsprobleem heeft, moet dat ernstig worden genomen. Er moet worden gezorgd dat de persoon niet lijdt. Hoewel er bij ons geen arts werkzaam is, leert u wel wat u moet doen als er een ongeluk gebeurt. U wordt opgeleid om ernstig te evalueren en te beoordelen of er al dan niet sprake is van een ongeval.

Wat kunt u doen: U kunt helpen door naar de persoon te luisteren en naar zijn leven te kijken. Als het niet goed met de persoon lijkt te gaan, kunt u hem manieren voorstellen om het allemaal beter te maken. U kunt hem goede steun geven, maar ondertussen moet u die eerste stappen zetten. Er is geen haast bij, want de persoon zal zichzelf waarschijnlijk voort slepen als hij wakker wordt. U kunt hem naar de grond brengen als een manier om de dag te beginnen. U kunt altijd iemand vragen om hem overeind te helpen, want de oude man is daar misschien niet sterk genoeg voor.

Als de persoon gassen werden uitgelokt door aandoeningen van de luchtwegen, kunt u naar een dokter gaan. Hij zal iets voorschrijven om de luchtwegen te bevochtigen als de persoon lange tijd van zuurstof verstoken is geweest. Iets om de verkoudheid in de longen tegen te gaan als er kans is geweest op ophoping van kooldioxide. Het is ook mogelijk dat tanden en tandvlees slechter worden.

Er is niets om bang voor te zijn als verpleeghulp, tenzij je natuurlijk allergisch bent voor vis, maar dat is een ander verhaal. Waar je je de meeste zorgen over maakt, is de mogelijkheid dat je iets oploopt dat blijvende schade kan toebrengen aan de persoon. Dan onderga je het ergste van verpleegassistent zijn dan je een RN zou zijn. Dit kan nog erger gemaakt worden door de patiënten die emotioneel worden als ze horen hoe je werkt. Dat zal het moeilijk voor ze maken om hun medicijnen in te nemen zoals jij voorstelde.

Er is altijd wel iets te doen. Als er geen gevaar was, waarom zouden deze patiënten dan een beroep doen op verpleegsters? Omdat ze te veel pijn hebben, en ze worden er niet jonger op. Vanwege hun leeftijd, kunnen ze misschien niet naar andere ziekenhuizen voor behandeling. Gelukkig kunnen verpleegkundigen hen helpen. In het begin zullen ze in een verpleeghuis wachten op hun beurt om medische zorg te krijgen.

Wanneer een patiënt wordt opgenomen in het ziekenhuis, of een verpleeghuis, leven ze over het algemeen meer in het heden en minder in het verleden. Omdat ze vastzitten in het verleden, zijn ze ongelukkig met hun huidige levenssituatie.

Dus in plaats van in het verleden te blijven, waar het pijnlijk is om de pijn van het verleden te ervaren, is het tijd om de toekomst onder ogen te zien en in het Volgende Leven te stromen. Om de leiding te hebben over hun leven, niet de dokter die er is om voor hun medische behoeften te zorgen, maar degene die het in de eerste plaats heeft gecreëerd.

Dus, je moet het advies van de dokter serieus nemen en ernaar handelen. Zeker, verpleegassistenten hebben het recht om het advies van de arts op te volgen en te beslissen welke actie ze moeten ondernemen. Maar je moet verstandig beslissen, de situatie van alle kanten bekijken.

Maar de toekomst is mooi, te mooi voor woorden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.