Whiplash-letsels

Fysiotherapie Barendrecht is het meest geschikt voor whiplash blessures, sportblessures en blessures die het gevolg zijn van auto-ongelukken in het heden of verleden. Whiplash blessures komen maar al te vaak voor achter het stuur van een auto, motorfiets of zelfs met een pasgeboren baby huilend in een kinderwagen.

Fysiotherapeuten van FysiHealth zijn gespecialiseerd in de behandeling van whiplash letsel. Wij bieden een scala aan verschillende therapieën om aan uw behoeften te voldoen. Wij zijn opgeleid en gecertificeerd om cliënten van verschillende leeftijden en capaciteiten te helpen.

Als u niet weet waar whiplashletsel ontstaat, heeft u misschien een vriend of iemand die u kent die klachten heeft. Wij kunnen u helpen bij het vinden van oplossingen door u in contact te brengen met de juiste fysiotherapeut.

Massage Therapie

Afhankelijk van het tijdstip van de dag waarop u zich het slechtst voelt, oefenen de eerste massagetherapeuten druk uit op de getroffen gebieden, om de bloedsomloop te verbeteren en de flexibiliteit te bevorderen.

Afhankelijk van het moment van de dag waarop je je het beste voelt, passen onze masseurs druk toe op de getroffen gebieden, om je te helpen je zonneschijn en ontspanning terug te laten keren. Massagetherapeuten helpen ook om drukplekken te verzachten en eventuele zwelling te verminderen.

acupunctuur

Acupunctuur is een andere uitstekende manier om de boel ontspannen te houden en ontstekingen te verminderen. De Chinese cultuur beveelt aan dat als u toch een verstuiking of spierblessure verergert, acupunctuur kan helpen de pijn te verlichten en het gebied van genezing te stimuleren.

Maak acupunctuur een deel van uw herstelplan.

Oefeningen

Oefeningen, mits goed uitgevoerd, kunnen de revalidatie van whiplashletsels versnellen. Verdoving zal helpen om de hoeveelheid pijn die wordt ervaren te verminderen. Het is belangrijk om enkeloefeningen te doen totdat uw lichaam volledig mobiel is. Zodra u in staat bent om de enkel en de voeten te bewegen, kunt u beginnen met het revalidatieproces.

Lees meer:
Fysio Barendrecht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.